Loader
Over ons

Welkom bij Wils Elektro

Bij Wils Elektro zijn we gespecialiseerd in inspecties volgens SCIOS Scope 8 en Scope 10.

 

Ons verhaal begon in 2008, toen Kevin Wils een passie ontwikkelde voor elektrotechniek. Onze visie is altijd geweest om een veilige en betrouwbare omgeving te creëren door middel van grondige inspecties en hoogwaardige elektrotechnische diensten.

 

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit, precisie en klanttevredenheid. We geloven dat een goed uitgevoerde inspectie van vitaal belang is om risico’s te minimaliseren en de veiligheid van iedereen te waarborgen. Ons team van ervaren en gecertificeerde experts staat klaar om uw installaties te inspecteren en te beoordelen volgens de hoogste normen.

Scope 10 inspectie - Wils Inspecties en Advies

Bij Wils Elektro hechten we veel waarde aan transparantie en open communicatie. We zorgen ervoor dat onze klanten volledig op de hoogte zijn van de resultaten van de inspectie en bieden gedetailleerde rapporten die gemakkelijk te begrijpen zijn.

 

Onze klanten zijn onze prioriteit en we zijn trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en de veiligheid van uw installaties te waarborgen. Met onze expertise en kennis van SCIOS Scope 8 en Scope 10 inspecties kunnen we uw bedrijf helpen om aan alle wettelijke eisen te voldoen en mogelijke problemen tijdig op te lossen.

 

Bij Wils Elektro geloven we in voortdurende verbetering en bijscholing om up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de industrie. Ons doel is om uw bedrijf te ondersteunen bij het leveren van een veilige werkomgeving en te zorgen voor naleving van alle relevante regelgeving.

 

Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen met onze SCIOS Scope 8 en Scope 10 inspectiediensten. Samen kunnen we zorgen voor een veilige en efficiënte werkomgeving voor uw bedrijf.

 

Dank u wel voor het bezoeken van Wils Elektro. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Wils Elektro is in het bezit van onderstaande certificeringen

 

kiwa logo